Planet Rhône

Le journal des vins de la Vallée du Rhône

Rhone Week Sweden 2019

Rhône Week Sweden 22-29 maj 2019


Snart är Rhôneveckan igång. Mellan den 22 och 29 maj är du välkommen till våra restauranger för att upptäcka den bredd och mångfald som Côtes du Rhône-vinerna bjuder på.

Flera av dem erbjuder Côtes du Rhône på glas och låter dig upptäcka Verre Gourmand-konceptet. Det bygger på speciella smårätter som matchar och lyfter upplevelsen av Rhône-vinerna som är hantverksmässiga, lättdruckna kvalitetsviner, gjorda för att drickas i goda vänners lag med något gott att äta till.

Var med på kick-offen på Nabo onsdagen den 22 maj mellan kl 17-20 där vi låter dig få avnjuta 6 st halvglas vin med en hel del plockmat till. Vad sägs om lufttorkad skinka, inlagda grönsaker, franska goda gårdsostar och ostron från Atlantkusten? Du bokar din biljett här för bara 265 kr

-

kick_off_34b.png

Delta även i quizen där du kan lära dig mer om Rhône och dessutom vinna två biljetter till vår kick-off. Visste du till exempel att Rhône är Frankrikes andra största vinregion?

https://www.facebook.com/cotesdurhoneviner.se/

Följ oss också på Instagram @cotesdurhoneviner och delta i tävlingen om bästa Verre Gourmand-bild där en middag för två på Restaurang Nabo väntar!

Varmt välkomna till våra restauranger för att avnjuta goda Rhôneviner och kanske upptäcka nya spännande viner från denna fantastiska region. Och boka gärna bord redan idag. Ytterligare restauranger tillkommer inom kort.

 -

STOCKHOLM

19 Glas

Bar à vins

Combo Vinbaren

Dryck Vinbar

NABO

Ost & Chark

Wijnjas

Brasserie Balzac

Bistro Arsenalen

Bistrot Paname

Café Colette

Wasahof

Café Cuvée

Delphine&Edouard

 -

GÖTEBORG

Bistro Odette

-

MALMÖ

L’Enoteca

- 

Följ oss gärna även på Facebook och Instagram